top of page
Making Pasta

סדנת בישול במילאנו

אודות הסדנה

אנחנו מזמינים אתכם להצטרף לסדנה שכולה יצירה איטלקית.

איטליה ואוכל זה צמד מילים שכמעט תמיד יבוא יחד ומילאנו זה בדיוק המקום ללמוד ולהתנסות בהכנת אוכל מהמטבח האיטלקי.

סדנת בישול והכנה יחד עם שף איטלקי מקומי, חומרי הגלם טריים שהופכים למנות טעימות ואווירה איטלקית אותנטית יוציאו אתכם לחווית ריחות וטעמים שלא תשכחו.

בסדנה תכירו את חומרי הגלם האיכותיים שימתינו לכם על השולחן העבודה, תרגישו כמו שף לכמה שעות בזמן הכנת האוכל (כולל רידוד במכונת פסטה), תלמדו שיטות עבודה, תרגישו ותריחו את הריחות העולים בבישול ובהכנת המטעמים ולסיום תשבו מסביב לשולחן כדי לאכול את המנות שהכנתם בליווי יין מקומי עשיר שיותאם בדיוק לארוחה שלכם.

הסדנה בהנחיית השפית המקומית דניאלה

שפית איטלקייה בעלת ניסיון רב שנים במטבחים של מסעדות איטלקיות וסדנאות בישול של גופים מובילים באיטליה.

אם בא לכם להתחיל לבשל זה הזמן לתפוס מקום לסדנת הבישול.

אתם תלמדו להכין

טליאטלה

רצועות שטוחות וארוכות של פסטה ברוטב עגבניות טריות

pngtree-lasagne-icon-cartoon-vector-logo-png-image_4891199.jpg

לזניה

דפי פסטה במילוי גבינות ועגבניות

pngtree-ravioli-cartoon-pasta-cheese-tortellini-png-image_6332802.png

רביולי

כיסוני פסטה במילוי גבינה וברוטב פרמז'ן וחמאה

להזמנת סדנה

חשוב לדעת

  • משך הסדנה כ- 3 שעות במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהיה אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.

  • לאחר סיום הכנת כל המנות אנחנו נהנה מהארוחה שבישלנו בליווי יין איטלקי.

  • הסדנה אין הכנה של דגים ובשר אך אינה כשרה עם תעודה.

  • מתחם סדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, והוא עלול להכיל חומרים כגון: גלוטן, אגוזים, סויה ועוד. אם ידוע על סוג אלרגיה מסויים נא לעדכן במעמד הרישום.

  • תוכלו לבטל את השתתפות בסדנה עד שבוע לפני המועד. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיום הסדנה, לא ניתן לבטל עם החזר כספי את  השתתפות.

להזמנת סדנת בישול איטלקי

bottom of page